Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Afyonkarahisar'da domuz gribi şüphesi

İl Halk Sağlığı Müdürü Akgün: "Laboratuvar sonucu çıkıncaya kadar tıbbi olarak herhangi bir değerlendirmede bulunmak doğru olmayacak"

Afyonkarahisar'da domuz gribi şüphesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, Afyonkarahisar'da bir hastada domuz gribi görüldüğü iddiasına ilişkin, laboratuvar sonucu çıkıncaya kadar tıbbi olarak herhangi bir değerlendirmede bulunmanın doğru olmayacağını bildirdi.

Akgün, yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisar'da, H1N1 gribal enfeksiyon vakası görülmesi konusunda çıkan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereğini duyduklarını belirtti. 

Şüpheli bir hastadan alınan kanın Ankara Refik Saydan Hıfzıssıhha Laboratuvarı'na gönderildiğini aktaran Akgün, "Laboratuvar sonucu çıkıncaya kadar tıbbi olarak herhangi bir değerlendirmede bulunmak doğru olmayacak. Söz konusu vakanın ne olduğu inceleme sonrasında belirlenecek" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber