Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

Afyonkarahisar'da etkili rüzgar

Etkili rüzgar nedeniyle devrilen ağaç, Afyonkarahisar-Konya karayolundaki trafiğin aksamasına neden oldu

Afyonkarahisar'da etkili rüzgar

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da rüzgar etkili oldu.

Kentte etkili olan rüzgar, toz bulutlarının oluşmasına yol açtı. Afyonkarahisar-Konya karayolunda refüje yeni dikilen ağaçlardan birinin devrilmesi sonucu trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. 

Yoldan geçen fidan yüklü bir araca bağlanan ağacın yolun kenarına çekilmesiyle trafik normale döndü. Kent merkezinde de bazı yerlerde ağaçların devrildiği, belediye ekipleri tarafından ağaçların kaldırıldığı öğrenildi.

Meteoroloji Afyonkarahisar 5. Bölge Müdürü Ekrem Alaçam, yaptığı açıklamada, rüzgarının hızının saatte 76 kilometreye kadar ulaştığını bildirdi.

Rüzgarın yarın sabah saatlerine kadar süreceğini belirten Alaçam, rüzgar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlara dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber