Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 12 Aralık 2018 - 15:23 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da geri dönüşüm çalışmaları

Afyonkarahisar'da, Çevre Hizmetleri Birliği ve ÇEVKO Vakfı işbirliğinde ambalaj atıklarının ayrı toplanması ve geri dönüşümü ile ilgili hane eğitimleri...

Afyonkarahisar’da geri dönüşüm çalışmaları

Afyonkarahisar'da, Çevre Hizmetleri Birliği ve ÇEVKO Vakfı işbirliğinde ambalaj atıklarının ayrı toplanması ve geri dönüşümü ile ilgili hane eğitimleri gerçekleştirildi.

Çalışma, Ambalaj Atıkları Geri Kazanım Projesi kapsamında 19 Ekim-4 Aralık tarihleri arasında yapıldı. Çevre bilincini oluşturmak ve ambalaj atıklarının çöpe atılmasını önlemek amacıyla 12 gün boyunca Selçuklu, Dörtyol, Kanlıca, Ali İhsan Paşa, Dumlupınar ve Erenler mahallelerindeki hane ve işletmelerde eğitimler verildi. Hane eğitim çalışmalarında 6 bin 835 hane ve işyerine ulaşılarak hane sakinlerine ve işyeri sahiplerine ambalaj atıklarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Hane eğitim çalışmalarında halkın projeyi destekledikleri, çevrenin korunması adına ambalaj atıklarının çöp değil geri dönüşüm noktalarına atılması konusunda hassasiyet göstereceklerini belirtmeleri, çalışmaları anlamlı kıldı.

Afyonkarahisar’da geri dönüşüm çalışmaları

Afyonkarahisar’da geri dönüşüm çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber