Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Eylül 2014 - 12:58 Yorum: 0

Afyonkarahisar'da kamulaştırma çalışması

AFYONKARAHİSAR (AA) - "Afyonkarahisar ve Civar Yerleşimlerinin İçmesuyu Temini Uygulama Projesi Yapımı" işinin, kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan...

Afyonkarahisar'da kamulaştırma çalışması

AFYONKARAHİSAR (AA) - "Afyonkarahisar ve Civar Yerleşimlerinin İçmesuyu Temini Uygulama Projesi Yapımı" işinin, kamulaştırma işlemlerine başlandığı bildirildi. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Veysel Eroğlu'nun talimatı ile hazırlanan projenin tamamlanarak hizmete alınmasıyla, Afyonkarahisar'ın uzun vadede içmesuyu ihtiyacının memba kalitesinde sağlanacağı kaydedildi. 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek projenin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olurun, Bakan Eroğlu tarafından imzalandığı belirtildi.

Tesisin, en kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber