Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 17:28 Yorum: 0

Afyonkarahisar’dan, Halep’e 510 çuval un yardımı gönderildi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde Halep'te yaşayan ihtiyaç sahibi Türkmen ve Suriyeli...

Afyonkarahisar’dan, Halep’e 510 çuval un yardımı gönderildi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Afyonkarahisar İl Temsilciliği ve Afyonkarahisar Belediyesi işbirliğinde Halep'te yaşayan ihtiyaç sahibi Türkmen ve Suriyeli vatandaşlara gönderilmek üzere hazırlanan içerisinde 510 çuval (25,5 ton) un bulunan yardım TIR'ı M. Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı önünden uğurlandı.

Daha önce yine ortak bir girişimle Suriye'de yaşayan bebekler için 26 bin adet bebek maması gönderen Afyonkarahisar Belediyesi ile İHH Afyonkarahisar İl Temsilciliği bu kez de Halep'te yaşayan ihtiyaç sahibi Türkmen ve Suriyeli vatandaşlara yardım eli uzattı. Vakıf ve belediye tarafından hazırlanan ve içerisinde 510 çuval un bulunan yardım TIR'ı, Halep'te yaşayan ihtiyaç sahibi Türkmen ve Suriyeli vatandaşlara ulaştırılmak üzere M. Sami Hancıoğlu Masal Dünyası Parkı önünde düzenlenen törenle yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber