Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 13 Şubat 2018 - 15:43 Yorum: 0

Afyonkarahisar’ın ekonomisi masaya yatırıldı

Afyonkarahisar'ın ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlar, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda...

Afyonkarahisar’ın ekonomisi masaya yatırıldı

Afyonkarahisar'ın ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlar, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda bir araya geldi.

Afyonkarahisar'ın ekonomisi, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz'ın başkanlığında Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nda ele alındı. Toplantıda Afyonkarahisar'ın ekonomik durumunun yanı sıra şehrin kalkınmasının sürdürülmesi ve daha ilerlemesi için istişare edildi.

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığındaki toplantıya; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıktı Merdivenci, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Ahmet Neoldum, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Osman Şimşek katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber