Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:23 Yorum: 0

Ağaç kabukları evleri güzelleştiriyor

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün kadınların yeteneklerini sergilemelerine olanak veren etkinlikleri Objelerde Ağaç Kabuğu Görünümlü Çatlatma Teknikleri...

Ağaç kabukları evleri güzelleştiriyor

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü'nün kadınların yeteneklerini sergilemelerine olanak veren etkinlikleri Objelerde Ağaç Kabuğu Görünümlü Çatlatma Teknikleri Atölyesi ile devam eti.

Gaziantep'in sevilen alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, geçtiğimiz hafta sonu Objelerde Ağaç Kabuğu Görünümlü Çatlatma Teknikleri Atölyesi ile kadınları ağırladı. 3 Eylül Cumartesi günü yapılan atölye çalışmasında kadınlar, evlerini güzelleştirecek yepyeni objeler hazırladı.

Atölyede kadınlar, seramik, ahşap ve cam üzerinde akrilikli boyalarla çalıştı. Çatlatma medyumu kullanarak, ağaç kabuğu görünümlü dekoratif objeler elde etti.

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü, 2016 sonuna kadar her cumartesi kadınlara özel ücretsiz atölye çalışmaları düzenlemeye devam edecek.

Ağaç kabukları evleri güzelleştiriyor

Ağaç kabukları evleri güzelleştiriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber