Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Şubat 2021 - 15:13 Yorum: 0

Ağaç kesiminde görünmez kaza: 1 ölü

Ordu'da ağaç kesimi sırasında kesilen ağacın devrilerek kurumuş başka ağaca çarpıp bu ağacın da kırılarak üzerine düştüğü yaşlı adam hayatını...

Ağaç kesiminde görünmez kaza: 1 ölü

Ordu'da ağaç kesimi sırasında kesilen ağacın devrilerek kurumuş başka ağaca çarpıp bu ağacın da kırılarak üzerine düştüğü yaşlı adam hayatını kaybetti.

Olay, Ordu'nun Perşembe ilçesinin Kazancılı Mahallesi'nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 88 yaşındaki Dursun Yıldırım'ın fındık bahçesinin yanındaki komşu bahçenin sınırında ağaç kesimi yapıldığı sırada kesilen ağaç yaşlı adamın bahçesine devrilerek burada bulunan kurumuş ağaca çarptı. Üzerine kesilen ağaç devrilen kurumuş ağaç da kırılarak bu sırada bahçesinde bulunan Dursun Yıldırım'ın üzerine düştü. Ağır yaralanan Dursun Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber