Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:44 Yorum: 0

Ağacık’da çaya kadın eli değdi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı kırsal Ağacık Mahallesinde kahvehane işleten Yıldız Süslü'nün çayı beğenildi.

Ağacık’da çaya kadın eli değdi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı kırsal Ağacık Mahallesinde kahvehane işleten Yıldız Süslü'nün çayı beğenildi. İki yıldan bu yana kendi işlettiği kahvehanenin hem ocakçılığını hem de garsonluğunu üstlenen 4 çocuk annesi Süslü, takdir topladı.

İlçeye 13 kilometre uzaklıktaki Ağacık mahallesinde kahvehane işleten Yıldız Süslü'nün çayı, mahalle halkı ve mahalleye gelen yabancıların beğenisini kazandı. İşini severek yaptığını anlatan Yıldız Süslü, "Mahallede kahve işletmeciliğine başlayınca iş zamanlar yadırgayanlar oldu. Anacak, şimdi herkes bizi tanıdı. Çayımı da seviyorlar. Mahalle halkı benden, ben de onlardan memnunum. İşimi severek yapıyorum" dedi. Mahalle halkından Alaaddin Karaaslan da, mahallede herkesin Yıldız hanımın çayını severek içtiğini anlattı.

Ağacık’da çaya kadın eli değdi

Ağacık’da çaya kadın eli değdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber