Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:48 Yorum: 0

AGAD’dan Başkan Yardımcısı Hasan Kızılbay’a hayırlı olsun

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye başkan yardımcısı görevine getirilen Hasan...

AGAD’dan Başkan Yardımcısı Hasan Kızılbay’a hayırlı olsun

Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye başkan yardımcısı görevine getirilen Hasan Kızılbay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan yardımcısı görevine atanan Hasan Kızılbay'a AGAD olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, "Uzun süre Adıyaman Belediyesi'nde özel kalem gibi önemli bir görevi başarıyla yerine getiren Hasan Kızılbay'a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hasan Kızılbay, yeni göreviyle birlikte önemli çalışmalara imza atacaktır. Kızılbay'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

AGAD'ın ziyaretinden ötürü teşekkür dileklerini ileten Adıyaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kızılbay ise, "Yeni görevimden ötürü Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetiminin ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Basın halkın sesi ve kulağıdır. Bu nedenle basının yapmış olduğu çalışmaları oldukça önemlidir. AGAD'ın ilimizde olması da ilimiz için bir kazançtır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber