Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 17 Temmuz 2015 - 15:16 Yorum: 0

Ağbaba, Karaca Köyü’nde

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı’nda ilk ziyaretini Karaca Köyü’ne yaptı.

Ağbaba, Karaca Köyü’nde

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı’nda ilk ziyaretini Karaca Köyü’ne yaptı. Doğduğu evi ve 3. Sınıfa kadar okuduğu ilkokulu ziyaret eden Ağbaba, köylülerle uzun süre sohbet etti.

 Ağbaba oğlu ve kızıyla birlikte doğduğu köy olan Yazıhan’a bağlı Karaca Köyü’nü ziyaret ederek burada akrabaları ve köylüler ile bayramlaştı.

Karaca Köyü Kültür Merkezi’ni ziyaret eden ve burada köy sakinleriyle bir araya gelen Ağbaba, köylülerle tek tek bayramlaşarak sohbet etti.Ramazan Bayramı’nın özellikle sınırlarımızda baş gösteren kan ve gözyaşına son vermesini dileyen Ağbaba, “Üreticilerin,işçilerin, işsizlerin,öğrencilerin , toplumun tüm kesimlerinin gelecek kaygısı yaşadığı günümüzde  en fazla umuda ihtiyacımız var. Türkiye’nin barış, kardeşlik ve umuda ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz.Önümüzdeki dönemin özlemini duyduğumuz tüm güzellikleri getirmesini bekliyoruz” dedi.

Ağbaba daha sonra ilkokul 3. Sınıfa kadar okuduğu Karaca Köyü İlkokulu’nu ziyaret etti. Kapı ve pencereleri sökülmüş, virane durumdaki okulunu gezen Ağbaba, daha sonra doğduğu evi ziyaret etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber