Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mayıs 2015 - 13:06 Yorum: 0

Ağbaba; "Merkez Türkiye projesi Malatya'ya göz kırpıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Merkez Türkiye projesi ile hem Malatya hem de Türkiye'nin büyüyüp, gelişeceğini söyledi.

Ağbaba; 'Merkez Türkiye projesi Malatya'ya göz kırpıyor'

Ağbaba, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Malatya Emlakçılar Odası'nı ziyaret etti.

Ağbaba, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan oda başkanı Ramazan Bozkurt, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, odanın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydetti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, meslek odalarını çok önemsediklerini dile getirerek, 4 yıl boyunca meslek odalarının meclisteki sesi olduğunu belirtti. Ağbaba, seçim bildirgesini meslek örgütleriyle görüşüp, istişare ederek hazırladıklarını ifade etti.

Vizyon belgesini toplumun geniş kesimlerinin temsilcileri ile mutabakat içerisinde hazırladıklarını kaydeden Ağbaba, "Seçim bildirgemizin bu kadar tartışılmasının ve kabul görmesinin en önemli sebebi, vizyon belgemizi ilgili insanların hazırlamasından dolayıdır. Odalar, hükümetle zaman zaman farklı düşündükleri noktada, hemen yetkileri ellerinden alınmaya çalışılıyor. Bunu geçtiğimiz dönemde gördük. Odalar, Türkiye'nin çıkarlarını korumak için var olmuşlardır. Biz buna her zaman saygı göstereceğiz. CHP iktidarında odaların güçlenmesi ve daha etkili olabilmesi için yetkilerinin artırılmasını sağlayacağız" dedi.

AĞBABA: TEMEL AMACIMIZ HEM MALATYA’NIN HEM TÜRKİYE’NİN KALKINMASI

Veli Ağbaba, daha sonra Malatya Emlakçılar Odasını ziyaret etti. Oda başkanı Ali Özgül, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya başarılar dileyerek, genel seçimin gerek Türkiye gerekse de Malatya'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Ağbaba ise, Malatya Emlakçılar Odası'nın herkesi direk ilgilendiren bir oda olduğunu kaydetti. Göç alıp, büyümeyen tek ilin Malatya olduğunu ifade eden Ağbaba, "İstanbul göç alıyor büyüyor.

Berlin ve Barcelona göç alıyor büyüyor ama göç alıp küçülen illerden birisi Malatya. Tabi bu bütün sektörlere yansıyor. Açıkladığımız seçim bildirmemiz, vizyon belgemiz, Türkiye'nin ekonomik olarak rahatlamasını ve büyümesini amaçlıyor. Temel amaç;hem Türkiye hem de Malatya'nın kalkınma yakalaması, refahın adaletli paylaşımı. Bununla ilgili önemli projelerimiz var. Bununla ilgili en önemli projemiz ise, Merkez Türkiye projesidir. Bu proje Malatya'ya göz kırpıyor. İnşallah iktidar oluruz ve bu proje ile hem Malatya hem de Türkiye gelişir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber