Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 14:33 Yorum: 0

Ağbaba’dan Zafer Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ağbaba’dan Zafer Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağbaba mesajında, "30 Ağustos, emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı günün adıdır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, mesajında 30 Ağustos'un çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesi olduğunu vurgulayarak, "30 Ağustos, emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı günün adıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramı sadece bir askeri başarı değil aynı zamanda Cumhuriyete ve demokrasiye giden yolun başlangıcıdır. Birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen bazı güçler olduğunu son yaşadığımız olaylarda daha net görüyoruz. Bu güçlere karşı 94 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugünde aynı mücadeleyi verme kararlılığındayız. Milletimizi bölmek isteyenlere, demokratik Cumhuriyetin kazanımlarını geriletmeye çalışanlara karşı hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu güzel topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan başta büyük zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber