Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Ekim 2014 - 10:37 Yorum: 0

Ağbaba'ya en başarılı milletvekili ödülü

Çalışmalarıyla hem Malatya'nın hem de Türkiye kamuoyunun gündeminden düşmeyen Ağbaba, KAMU-DER tarafından yılın en başarılı milletvekili kategorisinde ödüle layık görüldü

Ağbaba'ya en başarılı milletvekili ödülü

Çalışmalarıyla hem Malatya'nın hem de Türkiye kamuoyunun gündeminden düşmeyen Ağbaba, KAMU-DER tarafından yılın en başarılı milletvekili kategorisinde ödüle layık görüldü

Geçtiğimiz günlerde ORC tarafından yapılan anketle en başarılı 5 milletvekili arasında yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya, kısa adı KAMU-DER olan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından yılın en başarılı milletvekili ödülü verildi.

KAMU-DER'in geleneksel hale getirdiği ödül töreninde 2014 yılı ödülleri, Ankara Sürmeli Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Onur Ödülü, En Başarılı Milletvekili ve En Başarılı Siyasetçi kategorileri başta olmak üzere birçok dalda ödüller verildi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun da ödül aldığı törende, "Veli Ağbaba'nın nerede sorun varsa hemen orada olmaya çalışan, insanlara yardım elini uzatmaktan büyük mutluluk duyan biri" olduğuna dikkat çeken KAMU-DER Başkanı Cevdet Baştuğ, "Ağbaba'ya ödül vermek bizim için şereftir. Önümüzdeki dönemde de hem milletvekili hem de Genel Başkan Yardımcısı olarak başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı. Ağbaba’nın ödülünü eski PM üyesi Av. Umut Akdoğan aldı.

6 yıldır derneğin internet sitesini ziyaret ederek görüşlerini bildiren vatandaşların e-maillerindeki tercihlere göre, seçici kurul tarafından belirlenen başarılı siyasetçilere ödül veriliyor.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun yanı sıra , Maliye Yüksek Eğitim Daire Başkan Yardımcısı Ali Asker Demirhan ve Emekli Albay Doç. Dr. Namık Kemal Bingöl’ün onur kurulunu oluşturduğu törende AKP  Diyarbakır Milletvekili Mehmet galip Ensarioğlu, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan,Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen,Gazeteci-Yazar Saygı Öztürk’ün de aralarında bulunduğu 36 kişiye yılın başarı ödülleri verildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber