Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

AGC Yönetim Kurulu’ndan ANSİAD Yönetim Kurulu’na İade-i Ziyaret…

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (ANSİAD) iade-i ziyarette bulundu.

AGC Yönetim Kurulu’ndan ANSİAD Yönetim Kurulu’na İade-i Ziyaret…

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (ANSİAD) iade-i ziyarette bulundu. 15 Temmuz kalkışma girişiminin ardından ülkede yaşanan birlik, beraberlik ve sağ duyu ortamının sürekli hale gelmesi gerektiğini savunan Başkan Erdoğan, daha önce dile getirdiği "Siyasiler arasında monolog değil diyalog hakim olmalı" düşüncesini anımsatarak, "Bu ülkenin uzlaşmaya, ortak akla, bir arada olmaya ihtiyacı var. Diyalogla, sesimizi yükseltmeden birbirimizi eleştirebilmeliyiz. Karşılıklı hoş görü ve anlayış çerçevesinde iletişim kurmaya çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu. AGC Başkanı Mevlüt Yeni, ANSİAD ailesiyle 10 yıldır çok güzel iş birlikleri yaptıklarını, karşılıklı dayanışma içinde çalıştıklarını söyledi.

Cemiyetin çalışmaları hakkında bilgi veren AGC Başkanı Mevlüt Yeni, şehrin katma değeri olarak nitelediği iş insanlarına " Zor bir dönemden geçiyoruz. Hep birlikte bu dönemleri nasıl atlatabiliriz, şehrin gelişimine nasıl katkı sağlayabiliriz diye iş insanlarıyla bir araya gelmeyi istedik" dedi.

Bölgenin en önemli sivil toplum örgütü ANSİAD'ı ayrı olarak önemsediklerini vurgulayan Başkan Yeni, " ANSİAD'ı bu şehrin en önemli istihdam kaynağı, ekonomiye büyük katkı sağlayan iş insanlarının üye olduğu ciddi bir kurum olarak görüyoruz. Şehrimiz için sizlerle her zaman iş birliğine hazırız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, AGC yönetim kurulu üyelerine ANSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 15 Temmuz kalkışma girişiminin ardından ülkede yaşanan birlik, beraberlik ve sağ duyu ortamının sürekli hale gelmesi gerektiğini savunan Başkan Erdoğan, daha önce dile getirdiği "Siyasiler arasında monolog değil diyalog hakim olmalı" düşüncesini anımsatarak, "Bu ülkenin uzlaşmaya, ortak akla, bir arada olmaya ihtiyacı var. Diyalogla, sesimizi yükseltmeden birbirimizi eleştirebilmeliyiz. Karşılıklı hoş görü ve anlayış çerçevesinde iletişim kurmaya çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber