Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

AGC’den sezon öncesi Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Çeker’e ziyaret

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi 3 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan 2016-2017 Spor Toto 2. Lig karşılaşmaları öncesi Aydın Gençlik ve Spor İl...

AGC’den sezon öncesi Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Çeker’e ziyaret

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi 3 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan 2016-2017 Spor Toto 2. Lig karşılaşmaları öncesi Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'i makamında ziyaret edip istek ve taleplerini dile getirdiler. Gazetecilerin taleplerini tek tek not aldırıp çözüm önerilerini sunan Aydın Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Bekir Çeker, "Biz bir ekibiz. Sizlerin daha rahat ve en iyi hizmeti sunabilmeniz için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, geçtiğimiz sezon Adnan Menderes Stadyumunda yaşanan sıkıntılarından söz edip, basın tribününe giriş-çıkışların arka kapıdan yapılmasını, basına tahsis edilen internet ağının güçlendirilmesini ve çalışma esansında isteyen basın mensuplarının çay kahve ihtiyacını karşılayabilmesi için basın tribününe çaymatik tarzı bir makine konulmasını talep etti.

Aydın'da yapılacak yatırımdan, vatandaşa kaliteli hizmet sunulmasına kadar her aşamada basın mensupları ile birlikte olmak istediklerini ve basının sürekli kendilerine uyarmasını isteyen Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, "Geçtiğimiz sezon yaşanan bazı sıkıntıları daha önceden not alıp gerekli önlemleri almıştık. Bu sezon basın mensupları basın tribününe daha önceden kullanılan ve şeref tribünü girişinin arka kısmındaki bağımsız bölümden direk çıkacaklar. Bunun yanında internete bağlanmada sıkıntı yaşanmaması için de önlem aldık. Tüm gazeteci arkadaşlar çok daha kolay ve hızlı bir bağlantı ile haber ve fotoğraflarını merkezlerine geçebilecek" dedi.

"Bizi eleştirin, hatamızı görelim"

Gazetecilerle bir süre sohbet eden ve il genelinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönem gerçekleştirmek istediği yatırımlardan söz eden Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, eleştiriye her her zaman açık olduğunu belirterek "Bizi eleştirin" önerisinde bulundu. İnsanın bazen eksikleri görmesinin mümkün olmadığını ancak basının daha objektif ve yapıcı eleştirileri sayesinde pek çok hatadan dönüldüğünü ya da yanlışın ortadan kaldırıldığını belirten Bekir Çeker, "Hepimiz Aydınımıza en iyi hizmeti vermek için gayret ediyoruz. Biz bazen bazı eksikleri göremeyebiliriz. Bizi uyarmak yeri geldiğinde yanlıştan döndürmek sizin göreviniz, en iyi hizmeti sunmak da bizim görevimiz" dedi.

AGC’den sezon öncesi Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Çeker’e ziyaret

AGC’den sezon öncesi Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Çeker’e ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber