Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 02:18 Yorum: 0

AGD'den "Siyer-i Nebi Yarışması"

AGD tarafından tüm illerde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması"nın Şırnak'ta 20 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacağı bildirildi

AGD'den 'Siyer-i Nebi Yarışması'

ŞIRNAK (AA) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından tüm illerde düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması"nın Şırnak'ta 20 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'da yapılacağı bildirildi.

AGD Şırnak Şubesi Liseler Komisyonu Başkanı Ahmet Işık, yaptığı açıklamada, genel merkezleri tarafından tüm illerde lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Hz. Muhammed"in hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamak ve örnek bir nesil yetiştirmek amacıyla Siyer-i Nebi Yarışması düzenlendiğini söyledi.

"Siyer-i Nebi Yarışmasıyla, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz" diyen Işık, peygamberin razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istediklerini belirtti.

Yarışmanın Türkiye genelindeki tüm illerde 20 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 11.00’da yapılacağını ifade eden ışık, "Şırnak'ta birinci olan kardeşimize Umre ödülü, ikinciye yarım altın üçüncüye ise çeyrek altın ile ödüllendireceğiz. Türkiye genelinde ilk 10’a girenlerin ise  ödülleri Genel merkezimiz tarafından  verilecektir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber