Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 17:08 Yorum: 0

AGD'nin "Siyer-i Nebi Yarışması"

BATMAN (AA) - Batman'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından yurt genelinde liseler arasında düzenlenen "Siyer-i Nebi Yarışması" yapıldı.AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, AGD olarak...

AGD'nin 'Siyer-i Nebi Yarışması'

BATMAN (AA) - Batman'da Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından yurt genelinde liseler arasında düzenlenen "Siyer-i Nebi Yarışması" yapıldı.

AGD Batman Şube Başkanı Lokman Özkan, AGD olarak bu sene Türkiye geneli "Siyer-i Nebi Yarışması"nın ikincisini yaptıklarını söyledi.

Sınavın 81 il ve 600 noktada lise öğrencileri arasında yapıldığını belirten Özkan, şöyle konuştu:

"Çocukların peygamber efendimizin sünnetini anlayacağı bir örneği kendi hayatlarına yansıtmak adına böyle bir yarışmayı uygun gördük. Batman merkez, 5 ilçe ve 2 belde olmak üzere toplam 8 merkezde sınav yapıldı. Sınavı yapmamızdaki amaç öğrencilere peygamberimizin hayatını okutmak ve yaşantısını kendi hayatlarına yansıtmaktır. Batman'da dereceye giren öğrencilere umre ziyareti ile birlikte çeşitli hediyeler verilecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber