Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

AGİAD ailesi stres attı

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri, tarihi Varda Köprüsü ve Yerköprü'de kültür gezisine çıktı.

AGİAD ailesi stres attı

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri, tarihi Varda Köprüsü ve Yerköprü'de kültür gezisine çıktı. Aileleriyle birlikte doğada kültürel aktiviteye katılan iş dünyasının genç temsilcileri, bir yandan stres atarken hem gezdi hem de kaynaştı.

AGİAD'ın üyeleriyle kaynaşma ve dayanışma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Varda Köprüsü ve Yerköprü kültür gezisi büyük ilgi gördü. Eş ve çocuklarıyla birlikte Fuar Alanı'nda buluşan AGİAD üyeleri, otobüslerle Yerköprü ve Varda Köprüsü'ne hareket etti. Yolculuk boyunca iş dünyasının genç temsilcileri birbirlerine kendilerini tanıtırken güzel anlar da yaşadı.

İlk olarak Yerköprü'de toplanan AGİAD üyelerine, profesyonel turist rehberi Melike Demirok, bölgenin tarihi, kültürel ve turistik değerlerine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Burada yakılan mangalın başına geçen AGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülümsün Adalı, ocak başında ter döktü. AGİAD üye ve ailelerinin bulunduğu masalara geçen AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, hem sohbet etti hem de sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Yerköprü'den sonra tarihi Varda Köprüsü'ne giden AGİAD ailesi, burada doğa yürüyüşü yapıp tarihi köprüyü yakından inceledi. Köprü üzerinde gezip Yörük çadırında çay içen AGİAD üyelerine Karaisalı Belediyesi'nden temsilciler de eşlik edip bölgenin önemini anlattı. Tarihi, turistik ve kültürel gezi süresince AGİAD üyeleri bol bol anı fotoğrafı da çektirdi. AGİAD Başkanı Gülümsen Adalı, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, kendilerine eşlik eden belediye temsilcilerine ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'a teşekkür etti.

Üye ve aileleriyle yakından ilgilenip sohbet eden AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, kaynaşma, dayanışma ve paylaşma adına önemli bir buluşma gerçekleştirdiklerini söyledi. AGİAD olarak iş dünyasının genç temsilcileriyle kent ve bölge ekonomisinin kalkınması için çaba gösterdiklerine dikkat çeken Adalı, "Üyelerimizle günlük yaşamın stresinden biraz uzaklaşıp önemli bir kültür ve doğa gezisinde buluştuk. AGİAD tam anlamıyla bir ailedir. Bu aile ortamını yaratan, etkinliğe ilgi gösteren arkadaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyoruz. Bölgemizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerimizi daha sık gerçekleştireceğiz" dedi.

AGİAD ailesi stres attı

AGİAD ailesi stres attı

AGİAD ailesi stres attı

AGİAD ailesi stres attı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber