Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 26 Haziran 2021 - 10:53 Yorum: 0

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Göktaş, Bilecik’e veda ediyor

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) birinci dairesi tarafından yayınlanan 2021 Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Konya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı...

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Göktaş, Bilecik’e veda ediyor

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Muhammet Göktaş, veda ziyaretlerine başladı.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) birinci dairesi tarafından yayınlanan 2021 Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Konya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Göktaş, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir'e veda ziyaretinde bulundu. Göktaş ile bir süre görüşerek sohbet eden Rektör Beydemir, kendileri ile çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bilecik'e yapmış olduğu hizmetler nedeni ile teşekkür etti, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber