Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ağustos 2016 - 12:33 Yorum: 0

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi örnek proje oluyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, örnek proje olmaya devam ediyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi örnek proje oluyor

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, örnek proje olmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın en önemli projelerinden biri olan Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kurulduğu günden bu yana önemli işler başarıyor. Adana Seyhan'dan gelen Diş Hekimi Hasan Butuk ve beraberindeki heyet, Tepebaşı'na gelerek öncelikle bu merkezi inceledi. Seyhan'da da benzer bir projenin düşünüldüğünü söyleyen Butuk, bunun için Tepebaşı Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni yakından görmek istediklerini belirtti.

Konuklar, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin her birimini dikkatle inceledi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın ağırladığı ve özel olarak ilgilendiği konuklar, başta Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmak üzere, Yaşam Köyü ve Alzheimer Merkezi içinde bulunan engelliler Montaj Atölyesi, Su Sporları Merkezi ve Gökkuşağı Kafe'yi ziyaret etti.

Daha sonra Hasan Butuk, Başkan Ataç'tan Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin işleyişi ve çalışma şekli hakkında bilgiler aldı. Butuk, Tepebaşı Belediyesi'nin projelerine hayran kaldığını belirterek, özellikle Engelliler Montaj Atölyesi için, "Ahmet Ataç'lar çoğalsa Türkiye'de engelli birey kalmaz" dedi. Ardında Başkan Ataç'ı çalışmalarından dolayı tebrik eden heyet, belediyeden ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber