Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 25 Nisan 2017 - 10:38 Yorum: 0

Agora’da bayram coşkusu yaşandı

Konak Belediyesi "Çocuk ve Oyun Şenliği" adı altında düzenlediği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamalarını geçtiğimiz hafta havanın...

Agora’da bayram coşkusu yaşandı

Konak Belediyesi "Çocuk ve Oyun Şenliği" adı altında düzenlediği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamalarını geçtiğimiz hafta havanın yağışlı olması nedeniyle bu haftaya erteledi. İlçenin farklı noktalarında çocukları eğlence ile buluşturmaya devam eden Konak Belediyesi, bu kez eğlence üssünü İzmir'in tarihi semti Agora'ya kurdu. Tarihi kazı alanının karşısındaki Agora Parkı'nda gerçekleştirilen şenlikte Konaklı çocuklarla birlikte mülteci çocuklar da bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Çocuklar kadar büyükler de eğlendi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramı neşe ve sevinç içinde kutlayan miniklere yetişkinler de eşlik etti. Gecikmeli de olsa bayram coşkusunu yaşayan minikler doyasıya eğlendi. İlizyonist Bilgehan Duman'ın gösterilerini hayretle izleyen çocuklar, Şubadap Müzik Grubu'nun seslendirdiği neşeli şarkılarla dans ettiler. Zaman zaman şarkılara da eşlik eden çocuklar kadar çocuk ruhunu yaşatan yetişkinler de şenlikte unutulmaz anlar yaşadı.

Dostluk içinde el ele

Ata'larının kendilerine armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Konaklı çocuklar ve mülteci çocuklar el el yaşadı. Çizgi film kahramanlarının kostümleri içindeki animatörlerle de bol bol hatıra fotoğrafı çektiren çocuklara günün sonunda İzmirli ünlü yazar Sara Pardo'nun "Öykülerin İzinde Smyrna'dan İzmir'e" isimli kitabı ile Konak'ın minyatür puzzle hediye edildi. "Çocuk ve Oyun Şenliği" adı altında düzenlenen etkinlik, Kılıçreis İhsan Alyanak Parkı ve Fuat Göztepe Parkı'nda da çocuklarla buluştu.

Agora’da bayram coşkusu yaşandı

Agora’da bayram coşkusu yaşandı

Agora’da bayram coşkusu yaşandı

Agora’da bayram coşkusu yaşandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber