Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2014 - 11:28 Yorum: 0

Ağrı, 5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtılıyor

AĞRI (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası , Van Organize Sanayi Bölgesi ile Ajans Asya Fuarcılık işbirliğiyle...

Ağrı, 5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtılıyor

AĞRI (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı, Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası , Van Organize Sanayi Bölgesi ile Ajans Asya Fuarcılık işbirliğiyle Orta Doğu Ekspo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen "5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı"na Ağrı da katıldı.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden, yapılan yazılı açıklamada, fuara Ağrı'nın "Home Of İshakpasa Palace" konsepti ile özellikle İshak Paşa Sarayı'nın tanıtımını gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İshak Paşa Sarayı'nda bulunan ahşap konsolların ön plana çıkarılmaya çalışıldığı fuarda Ağrı standı büyük ilgi görüyor. İshak Paşa Sarayı dışında Ağrı Dağı ve dağcılık ile ilgili bölümlerde Ağrı'nın kış turizmi tanıtılırken, el işlemeciliği de standa renk katan bölümlerden biri oldu. Fuar ziyaretçilerine Ağrı tanıtım broşürü, kış turizm kitapçığı, Ağrı turizm haritası ve kalem hediye edilirken, ziyaretçilere ikramlarda bulunuluyor. Ağrı standını, fuarın ilk gününde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Van Telekom Başmüdürü Abdulselam Kılıç, Van SGK İl Müdürü Mehmet Yüce ve birçok kişi tarafından ziyaret edildi. Bu fuarın her geçen yıl ülke turizmi açısından önemli katkılar sağlıyor." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber