Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Ağrı ASKF'nin ödül gecesi

AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nin her yıl düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödül törenine spor camiasından birçok ünlü ismin katılacağı bildirildi.Ağrı...

Ağrı ASKF'nin ödül gecesi

AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'nin her yıl düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödül törenine spor camiasından birçok ünlü ismin katılacağı bildirildi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği "Yılın Spor Adamları" ödül gecesi, Türkiye sporunun önemli isimlerini Ağrı'da buluşturarak kentin tanıtımına katkı sunacak.

Ödül töreninde, 32 kategori de ödüllerin dağıtılacağı geceye, Türk spor tarihinin unutulmaz efsanelerinden Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber'in yanı sıra, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'un da katılacağı belirtildi.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, yaptığı açıklamada, ödül gecesini 7 Nisan Salı günü saat 18.00'de düzenleyeceklerini söyledi.

Ödül töreninin çok renkli geçeceğini ifade eden Kösedağ, şunları kaydetti:

"Ağrı'nın yetiştirdiği Milli Boksör Adem Kılıççı ile Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve Muhammet Demirci'nin menajerliğini de yapan Gaziosmanpaşa Spor Kulübü Başkanı Seyit Ateş'te geceye renk katacak. Medyanın da ilgi odağı olacağı geceye, NTV Spor'dan Murat Demiryas, Tek Rumeli TV'den Mehmet Çelik'te katılacak. Bu önemli gecenin sunuculuğunu ise TRT Spor'un önemli yüzlerinden olan Cüneyt Ersan yapacak. Geceye ayrıca Ağrı Valisi Musa Işın, Belediye Başkanı Sırrı Sakık, TFF Bölge müdürleri, bölge ASKF başkanları, Ağrı'nın spor taban birlikleri ve sivil toplum örgütleri katılacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber