Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Nisan 2015 - 11:18 Yorum: 0

Ağrı ASKF'nin ödül gecesi

AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (ASKF) her yıl düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödül törenine, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez'in...

Ağrı ASKF'nin ödül gecesi

AĞRI (AA) - Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (ASKF) her yıl düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödül törenine, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez'in de katılacağı belirtildi.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, yaptığı açıklamada, Düşmez'in hem 7 Nisan'daki ödül törenine hem de Amatör Spor Kulüpleri ve Bölge ASKF Başkanları ile bir araya gelerek, bölgedeki amatör spor kulüplerinin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunacağını söyledi.

Kösedağ, "Düşmez, federasyona üye kulüplere malzeme dağıtımının ardından, Rıdvan Dilmen ve Rüştü Reçber ile İbrahim Çeçen Üniversitesinde düzenlenecek panele katılacak" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: Ağrı , ASKF , ödül gecesi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber