Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Türkiye 18 Temmuz 2018 - 11:48 Yorum: 0

Ağrı İl Hakem Kurulu istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan klasman listelerinin yankıları devam ederken bir istifa...

Ağrı İl Hakem Kurulu istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan klasman listelerinin yankıları devam ederken bir istifa haberi de Ağrı'dan geldi.

MHK'nın kararlarına tepki gösteren Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yüzak, yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Son 10 yıldır klasmanda hakemi ve gözlemcisi bulunmayan Ağrı'da gösterdikleri çabalara rağmen bir üst lige hakem ve gözlemci alınmamasına tepki gösteren MHK Ağrı İl Hakem Kurulu Başkanı Bülent Yüzak ve ekibi bu karara tepki göstererek görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.

Bu görevi uzun bir süredir devam ettirdiğini belirten Bülent Yüzak, tek amacının Ağrılı hakem ve gözlemcileri bir üst klasmana taşımak olduğunu söyledi.

Geçen yıl Ağrı'ya 120 hakem kazandırdıklarını ifade eden Yüzak "İlimizde üst klasmanlara hakem ve gözlemci kazandırmak için yoğun bir çabamız oldu. Ancak bu çabalarımız üstümüzde bulunan kişiler tarafından sonuçsuz bırakıldı. Bizlerde bu kararlara tepki göstermek adına görevlerimizden istifa ediyoruz. Ağrı'nın bir evladı olarak bir Ağrılı hemşerimi yukarıya taşıyamıyorsam burada kalmanın anlamı olmaz" dedi.

Başkan Bülent Yüzak "Hakemlik tamamen adalet dağıtılan ve gördüğünü veren bir meslek. Ancak bu mesleğin başında bulunan kişiler adalet dağıtmıyorlarsa bu hakemliğin tabiatına aykırıdır. Sahada herkesin adil olmasını beklediği hakemler masa başında adaletsizliğe uğramamalı, bu psikoloji de olan hakemlerden adalet beklenemez. Çünkü adalet herkes için lazım gün gelecek bu kararları verenler de bir gün adalet bekleyecekler. Bu sebeplerden dolayı bu sabah Merkez Hakem Kurulu'na gönderdiğim dilekçe ile görevden affımı istedim. Yeni göreve gelecek arkadaşlara başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Ağrı İl Hakem Kurulu istifa etti

Ağrı İl Hakem Kurulu istifa etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber