Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Nisan 2018 - 08:58 Yorum: 0

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan’dan okul ziyaretleri

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, köy okullarının durumunu yerinde görmek ve sorunları tespit etmek amacıyla il merkezindeki köy okullarını...

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan’dan okul ziyaretleri

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, köy okullarının durumunu yerinde görmek ve sorunları tespit etmek amacıyla il merkezindeki köy okullarını ziyaret etti.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, köy okullarının durumunu yerinde görmek ve sorunları tespit etmek amacıyla il merkeze bağlı Çamurlu, Murathan ve Yazıcı köylerindeki ilkokullarda incelemelerde bulundu. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Turan, öğrencilere kitap okuttu. Yöneticilerden okulların durumu hakkında bilgi alan Turan, okulların bölümlerini inceledi. Okullarda gördüğü eksiklerin giderilmesi talimatını veren Turan, ilimizde okulları ziyaret edip sorunları yerinde görerek tespit ettiklerini aktararak, "Özellikle köy okullarımızda eğitim ve öğretimin aksamaması ve öğrencilerin daha kaliteli eğitim almaları için yoğun çaba harcıyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak ve eğitim kalitesini artırmaktır" dedi.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan’dan okul ziyaretleri

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turan’dan okul ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber