Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Nisan 2015 - 15:23 Yorum: 0

Ağrı Valiliğinden "Keleş ailesi" açıklaması

AĞRI (AA) - Ağrı Valiliği, kentte yaşayan ve bazı basın organlarında yer alan "Keleş ailesinin" Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV)  yardım aldığını bildirdi.Valilikten...

Ağrı Valiliğinden 'Keleş ailesi' açıklaması

AĞRI (AA) - Ağrı Valiliği, kentte yaşayan ve bazı basın organlarında yer alan "Keleş ailesinin" Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV)  yardım aldığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı internet sitelerinde aileyle ilgili yer alan haberler üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Aileye SYDV tarafından yardım edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kent merkezinde ikamet eden Zeki Keleş, eşi Medine Keleş ve bebekleri ile 19 Ocak 2015 tarihinden SYDV'ye başvurmuş ve ertesi gün evlerinde yapılan inceleme sonucu belli periyodlarda aileye kira yardımında bulunulmuştur. Vakıf personelince bizzat ev sahibiyle görüşmeler yapılmış ve bu konuda garanti verilmiştir. Ayrıca SYDV personellerince, ailenin Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne başvuruları sağlanmış ve engelli aylığı almaları için gerekli işlemleri başlatılmıştır. Buna karşın akrabaları, çift için en uygun olanın İstanbul'da ailelerinin yanında yaşamaları olduğunu, ikisinin de orada atölyede çalıştığını, ailelerinin kendilerine baktığını ve bunun için bilet kestiklerini beyan etmişlerdir. İstanbul'a gitmek istemeyen çift, evi terk ederek geceyi dışarıda geçirmişlerdir."

Açıklamada ayrıca aileye yardımların devam edeceği de kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber