Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Temmuz 2014 - 18:23 Yorum: 0

Ağrı Valisi'nin Ramazan Bayramı mesajı

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.Tekinarslan, bayramların sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı müstesna günler olduğunu, millet...

Ağrı Valisi'nin  Ramazan Bayramı mesajı

AĞRI (AA) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımladı.

Tekinarslan, bayramların sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı müstesna günler olduğunu, millet olarak bir Ramazan Bayramını daha birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

İslam ülkelerinde ise Ramazan Bayramı7nın buruk kutlandığını bildiren Tekinarslan,  mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar sevgiyle kucaklaşmanın sağlandığı, bütün küskünlüklerin ortadan kaldırıldığı, hastaların, yaşlıların, kimsesizlerin, dost ve akrabaların ziyaret edildiği müstesna günlerdir. Manevi duyguların en üst düzeye çıktığı bu güzel günlerin hazzını yaşayarak dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirmeli, savaşın, acının, gözyaşının olmadığı bir dünya için dua etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve ilimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın, çalışma arkadaşlarımın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın amir ve memurlarının, sivil toplum temsilcilerimizin ve basınımızın bayramlarını en içten dileklerimde kutlar, bayramın huzur,  mutluluk içerisinde geçmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber