Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...23:01 Bakan Yerlikaya: "Beraberliğimize, kim yan bakıyorsa biz de onlara düz baka...
Sami Er
Yerel 30 Mart 2017 - 08:48 Yorum: 0

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı'da 687 güvenlik korucusu İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen yemin töreniyle görevlerine başladı.

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı'da 687 güvenlik korucusu İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde düzenlenen yemin töreniyle görevlerine başladı.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde yeni alınacak 687 güvenlik korucusunun Yemin törenine Ağrı Valisi Musa Işın, AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Jandarma Albay Coşkun Sel, İl Müftüsü İbrahim Gemici ve çok sayıda emekli olan güvenlik korucuları katıldı. Yemin töreni öncesi şehitler için bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu. Ardından yemin töreni için yerlerini alan 682 kişilik yeni göreve başlayacak olan güvenlik korucuları yerlerini alarak masa üzerinde bulunan Türk bayrağı ve silahlara dokunarak yemin ettiler. Yemin töreninin ardından konuşan Vali Musa Işın, daha önce ilimizde Türk Silahlı Kuvvetleri'yle birlikte terör örgütü PKK'ya karşı mücadele eden korucuların bir kısmının emekliye ayrılığını belirterek, emekli olanların yerine yeni korucuların göreve alındığını söyledi. Terörle mücadelenin süreceğini vurgulayan Işın, "Bir önceki korucularımız nasıl ki ilimizde vatan savunmasında fedakârca ve kahramanca mücadele etmişlerse siz değerli korucularımızın da, kardeşlerimizde aynı imanla aynı vecihle ve aynı şevk ve heyecanla aynı kahramanlıkla, PKK terör örgütüne karşı mücadele edeceğimizden hiç şüphemiz yoktur" dedi.

Terör örgütü PKK'ya karşı korucuların çok büyük bir emeği olduğunu dile getiren Işın, "PKK terör örgütü adına konuşanlar, genellikle korucuları hedef almışlardır. Koruculuk sistemine karşı çıkmışlardır. Türkiye'nin savunmasında, özellikle iç huzurun korunmasında çok büyük bir emeği vardır. Ben 20 yıldır korucularla çalışıyorum. Korucuları çok iyi biliyorum" ifadelerini kullandı.

Korucuların oldukça önemli görevler yaptığı kaydeden Işın, değerli koruyucu kardeşlerim bu ülke hepimizin, polislerimizin, korucularımız, askerlerimizin tüm vatandaşlarımızın. Tüm vatandaşlarımız terör örgütüne karşı ve yurt savunmasına karşı birlikte mücadele etmek mecburiyetindedir. Özellikle Doğu Anadolu Ve Güney Doğu Anadolu bölgelerimizde korucularımızın askerlerimizle birlikte yan yana omuz omuza terör örgütüne karşı mücadelesi takdire şayandır. Bugüne kadar birçok korucu kardeşimizi şehit vermişiz, Allah mekânlarını cennet eylesin. Allah gazilerimize uzun ömürler nasip eylesin" şeklinde konuştu.

Terörle mücadelede korucuların Türk Silahlı Kuvvetleriyle birlikte kahramanca mücadele ettiğini aktaran Işın, "Bugüne kadar 32 yıldır terör örgütüne karşı yapılan mücadelede askerlerimizle birlikte can siperane ve kahramanca canlarını ortaya koyarak mücadele eden siz değerli korucularımız bundan sonrada aynı mücadeleyi ve aynı azim ile devam edeceğinizden şüphem yoktur. Devletin ve milletin savunmasında sizlere çok büyük bir görev düşüyor. Terör örgütünü Kürt'ün, Türk'ün ve Arap halkının düşmanıdır. 80 milyonunun düşmanıdır. Müslümanların düşmanıdır. Terör örgütü canımızın, malımızın, namusumuzun ve haysiyetimizin düşmanıdır" değerlendirmesinde bulundu.

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Ağrı’da 687 güvenlik korucusu yemin etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber