Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Ağrı'da ağız ve diş sağlığı protokolü imzalandı

AĞRI (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında, bakım ve koruma altında bulunan bireylere yönelik ağız ve diş taramasına ilişkin...

Ağrı'da ağız ve diş sağlığı protokolü imzalandı

AĞRI (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında, bakım ve koruma altında bulunan bireylere yönelik ağız ve diş taramasına ilişkin protokol imzalandı.

Periyodik işbirliği protokolüne Ağrı Vali Yardımcısı Taner Tengir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Derya Nur Koçak katıldı.

Protokolle, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda koruma ve bakım altında bulunan engelli, yaşlı, kadın ve çocukların ağız ve diş sağlıklarının bakımı ve tedavisine, 5 yıl süresince katkıda bulunulacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber