Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 17:58 Yorum: 0

Ağrı’da Amatör Spor Haftası etkinleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası programı...

Ağrı’da Amatör Spor Haftası etkinleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası programı Ağrı'da başladı.

Her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktiviteleri yaygınlaştırmak ve yeni bireylerin spora kazandırılmasını sağlamak için gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri, 15 Nisan Spor Salonunda voleybol müsabakaları ile start aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri 16 Ekim 2016 tarihine kadar devam edecek. Amatör Spor Haftası faaliyetleri kapsamında il ve ilçe tertip komitelerince hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında yaş gruplarına göre faaliyetler düzenlenecek. Bu faaliyetler kapsamında badminton, basketbol, ve voleybol olmak üzere çeşitli branşlarında düzenlenecek etkinliklerde, dostluk ve fair-play kuralları çerçevesinde kardeşçe yarışmanın, mücadelenin ve amatör spor ruhunun önemine vurgu yapılacak.

Ağrı’da Amatör Spor Haftası etkinleri başladı

Ağrı’da Amatör Spor Haftası etkinleri başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber