Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Ağrı'da, Anadolu Vakfı tarafından öğrencilere seminer verildi

AĞRI (AA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerine Anadolu Vakfı ve İbrahim Çeçen Vakfı işbirliği ile seminer verildi.Nezehat Çeçen Konferans Salonu'ndaki seminere, Rektör Yardımcısı...

Ağrı'da, Anadolu Vakfı tarafından öğrencilere seminer verildi

AĞRI (AA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerine Anadolu Vakfı ve İbrahim Çeçen Vakfı işbirliği ile seminer verildi.

Nezehat Çeçen Konferans Salonu'ndaki seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Anadolu Vakfının Genel Müdürü Selim Güven, Müdür Yardımcısı Nil Çeltek, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Vakfı Proje Danışmanı Hüseyin Aktürk, yaptığı konuşmada, öncelikle yapılan işe merak duyulması ve iş hakkında bilgiye sahip olunması gerektiğini belirtti.

Merağı olmayan bir çalışanın işe adapte olmasının çok zor olduğunu belirten Aktürk, "Halbuki iş yaşamında motivasyon önemlidir. Motivasyonun gerçekleşebilmesi için de kişinin hangi işte ve pozisyonda çalışması konusunda kararını kendisi vermelidir. İşin benimsenmesinden sonra yapılan işe verilen emek, başarı konusunda kişinin motivasyonunu yüksek tutabilir. Böylece iş yaşamında daha başarılı olunabilir" dedi.

CV hazırlarken tüm bilgilerin kurallı ve doğru bir şekilde yazılması gerektiğini vurgulayan Aktürk, şöyle devam etti:

"Kişinin ismi ile başlayan CV’de ismi belirgin bir şekilde gösteren bir e-mail adresi olmalı, cep telefonu numarası bulunmalıdır. Vesikalık bir fotoğrafın yer aldığı CV'de iş deneyimi bölümünde daha önce çalışılan işletmede hangi pozisyonlarda çalışıldığı belirtilmeli, harf hatası olmamalı, eğitim bilgileri eksiksiz olmalı, var ise alınan başarılar ve katılınan eğitim seminerlerine yer vermelidir. Sahip olunan niteliklerin bulunması gereken CV'de kağıt iyi bir şekilde kullanılmalı ve boşluk bırakılmamalı, simetriye dikkat edilmelidir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber