Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2016 - 14:43 Yorum: 0

Ağrı’da at yarışı

Ağrı Valiliği ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce geleneksel olarak yapılan at yarışları bu sene 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlendi.

Ağrı’da at yarışı

Ağrı'da 15 Temmuz Şehitleri anısına at yarışları düzenlendi.

Ağrı Valiliği ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce geleneksel olarak yapılan at yarışları bu sene 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlendi. Yarışlara Ağrı Valisi Musa Işın'ın yanı sıra Ağrı Vali Yardımcısı Ejder Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, Hamur Kaymakamı Cüneyt Manisa, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca ile Eleşkirt ve Taşlıçay belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatana ihanet edenlerin karşısında durmak gerektiğini ifade eden Vali Musa Işın, "Türkiye birtakım güçler tarafından karıştırılmak isteniyor. İki gün önce Cizre'de, ondan önce Antep'te, ondan önce Diyarbakır'da, Elazığ'da, Mardin'de 70'in üzerinde şehit verdik. 15 Temmuz'da 240 civarı şehidimiz oldu. Ülkemiz büyük bir badireden döndü. Rabbimize şükürler olsun, hep beraber kötünün karşısında olacağız, iyinin de yanında olacağız. Allah bizi iyilik üzerine yaratmıştır, kötülük üzerine yaratmamıştır. Bizler Allah'a isyan edenlerin yanında değil karşısındayız. Biz vatanımıza ihanet edenlerin yanında değil, karşısındayız. Biz huzurumuzu bozanların yanında olmadığımız gibi onların karşısındayız ve karşılarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah ilimizde huzur, sükunet devam edecek ve biz de ilimizde her türlü faaliyetlerimizi icra edeceğiz. Biz istiyoruz ki Ağrı'da alınmamış hizmetlerin hepsi gelsin. Allah'a şükür devletimiz zengin ve güçlüdür. Biz de her türlü hizmeti getirmeye çalışıyoruz. Sadece at yarışlarında değil, spor alanlarındaki diğer faaliyetlerimiz de devam ediyor. Biz gerek ilimizde gerekse de ilçelerimizde sportif faaliyetlere önem veriyoruz ve bu manada tesisler kuruyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yarışmalarda dereceye giren jokeylere ödülleri protokol tarafından takdim edildi.

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Ağrı’da at yarışı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber