Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Ağrı'da "Bilgi Teknolojileri Gelecek ve Güvenlik" paneli

AĞRI (AA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde "Bilgi Teknolojileri Gelecek ve Güvenlik" paneli gerçekleştirildi.Nezehat Çeçen Konferans Salonunda Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından...

Ağrı'da 'Bilgi Teknolojileri Gelecek ve Güvenlik' paneli

AĞRI (AA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde "Bilgi Teknolojileri Gelecek ve Güvenlik" paneli gerçekleştirildi.

Nezehat Çeçen Konferans Salonunda Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından düzenlenen panele Rektör Yardımcıları Yücel Ünal, Kemal Polat ve akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Abdulselami Sarıgül, yaptığı konuşmada, teknolojinin hızlı gelişiminin gelecek ve güvenlikle ilgili konularda, insanların kafasında ciddi soru işaretleri oluşturduğunu söyledi.

Teknolojinin geldiği son noktanın savaşları dahi değiştirdiğini kaydeden Sarıgül, "Örneğin, İsrail'in Mavi Marmara olayı bir siber savaş haline gelmiştir. Aynı şekilde Arap Baharı, twitter ile başlayıp neticelenen bir süreç olmuştur. Ayrıca yarı robot hayvanların üretilmesi, bunların zamanla insanların yerini alabileceği düşüncesi, artık teknolojinin sosyolojik bir alana kaydığını göstermektedir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber