Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 16 Mart 2015 - 10:38 Yorum: 0

Ağrı'da "Erdemli Toplum" konferansı

AĞRI (AA) - Ağrı Erdemli Gençlik Kulübü öğrencileri tarafından "Erdemli Toplum" konulu bir konferans düzenlendi.Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda düzenlenen...

Ağrı'da 'Erdemli Toplum' konferansı

AĞRI (AA) - Ağrı Erdemli Gençlik Kulübü öğrencileri tarafından "Erdemli Toplum" konulu bir konferans düzenlendi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Nezahat Çeçen Konferans Salonunda düzenlenen programa İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Ağrı Şube Başkanı Kerem Anığı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Anığı, yaptığı konuşmada, "Zira sözün bittiği zulmün sıradanlaştığı ve yeryüzünde hakkı ve adaleti tesis etmek için gönderilmiş olan insanın yırtıcı bir canavara dönüştüğü bir zamana tanıklık etmekteyiz" dedi.

Dünyanın değerlerden uzak ve ilahi olandan kopuk bir yer  haline geldiğini anlatan Anığı, bireylerin daha erdemli bir dünya inşa edebilmek için, doğru bir örneklik ve kollektif bir iyilik hareketi ortaya koyarak, insanlığın umudunu diri tutması gerektiğini ifade etti.

Anığı, şöyle konuştu:

"Allah'ın bizi yaratırken çamurumuza üflediği ruhu ve anlamı, hayatı adeta balçığa çamura dönüşmüş olan bugünkü insanlığın anlam dünyasına üfleyerek, topluma ruh olmak, nefes olmak, ümit olmak ve yol olmak zorundayız. Çağın sessizliğine ses vermek, sözlerimizi söylemek, haykırmak zulme karşı söylemlerimizi birleştirip salih amellerle yeryüzünün her yerindeki haksızlıklara, zulümlere karşı hakkın, adaletin ve merhametin sesi ve tarafı olmak zorundayız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber