Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Eylül 2020 - 12:08 Yorum: 0

Ağrı’da Gaziler Günü programı düzenlendi

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Abide Meydanı'nda düzenlenen program, şehit ve gazilerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve Atatürk büstüne çelenk...

Ağrı’da Gaziler Günü programı düzenlendi

Ağrı'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Abide Meydanı'nda düzenlenen program, şehit ve gazilerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı.

Ağrı Valisi Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın Atatürk büstüne çelenk bırakmasının ardından okunan İstiklal Marşı'ndan sonra program sona erdi. Maske ve sosyal mesafe kurullarına uyularak gerçekleştirilen programa Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Abdulhalik Karabulut, İl Jandarma Komutanı Mehmet Çimen, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve birçok kurum müdürü katılım sağladı.

Ağrı’da Gaziler Günü programı düzenlendi

Ağrı’da Gaziler Günü programı düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber