Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2016 - 17:33 Yorum: 0

Ağrı’da halı saha maçları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 81 ilde ortaklaşa düzenlenen Nike Halı Saha Futbol Ligi Ağrı'da başladı.

Ağrı’da halı saha maçları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 81 ilde ortaklaşa düzenlenen Nike Halı Saha Futbol Ligi Ağrı'da başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike'nin Türkiye'de spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi amacıyla organize ettikleri Nike Halı Saha Liginin startı verildi. 15-18 yaş arasındaki lise öğrencilerinin katıldığı turnuva 7 gün sürecek. Bayındır Spor Tesisleri Halı Sahasında gerçekleşecek Nike Halı Saha Liginde; 6 as 2 yedek oyuncudan oluşan takımlar, 15 dakikalık 2 devre halinde oynayacak. Beraberlik durumunda seri penaltı atışlarına geçilecek. Nike Halı Saha Liginde birinci olan takım önce bölgelere, oradan da başarılı olursa finallerde Ağrı'yı temsil etme hakkını elde edecek.

11 takımın mücadele edeceği Nike Halı Saha Ligi açılış maçı Anadolu Cumhuriyet Lisesi ile Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi arasında oynandı. Müsabaka öncesinde 15 Temmuz demokrasi şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Müsabakayı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi 8-0 kazandı. Açılış müsabakasını Spor Şube Müdürü Yusuf Öner, Nike Halı Saha Ligi Sorumlusu Halit Çelen, okul öğretmenleri ve öğrenciler izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber