Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım

AĞRI (AA) - Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi yardımda bulundu.Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, "Allah iyilik yapanları sever" ayetini...

Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere yardım

AĞRI (AA) - Ağrı'da ihtiyaç sahibi ailelere Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi yardımda bulundu.

Komisyonu Başkanı Evren Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, "Allah iyilik yapanları sever" ayetini kendilerine düstur ederek çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Ağrı'daki muhtaç 40 aileye ulaştıklarını söyleyen Kılıçaslan, "Bunların içerisinde evi yanan bir aile vardı, gücümüz nispetinde ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık" dedi.

Kılıçaslan, şöyle devam etti:

"Evine hırsız giren ve Ağrı Belediyesi tarafından işten çıkarılan vatandaşlarımıza da ulaşıp mağduriyetlerini gidermeye çalışıp, ayni ve nakdi olarak yardımlarımızı ulaştırdık. 'Allah yolunda infak edin, ellerinizle kendinizi tehlikeye atmayın. İyilik yapın şüphesiz Allah iyilik yapanları sever' ayetini kendimize düstur edinerek, bize gelen yardımlarla fakir ve muhtaç insanlara yardımları ulaştırdık. Ağrı şartlarını göz önünde bulundurarak yaptığımız yardımların önemli olduğunu inanıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber