Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Ağrı'da "Kadın Yöresel Kıyafet Dikimevi" açıldı

AĞRI (AA) - Ağrı Belediyesi'nin kadınlara yönelik projelerinden olan "Kadın Yöresel Kıyafet Dikimevi" açılışı gerçekleşti.Abide Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi Batıkent siteleri civarında...

Ağrı'da 'Kadın Yöresel Kıyafet Dikimevi' açıldı

AĞRI (AA) - Ağrı Belediyesi'nin kadınlara yönelik projelerinden olan "Kadın Yöresel Kıyafet Dikimevi" açılışı gerçekleşti.

Abide Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi Batıkent siteleri civarında düzenlenen açılış programına, Ağrı Belediye Meclis Üyesi Mukaddes Kubilay ve vatandaşlar katıldı.

Kubilay, burada yaptığı konuşmada, Ağrı halkının kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için belediye olarak böylesi bir çalışmayı uygun gördüklerini söyledi.

Kadınların hep ikinci planda kaldığını ifade eden Kubilay, "Kendi becerilerini, yeteneklerini açığa çıkaracak alanlar bulamamıştır. Ağrı Belediyesi olarak kadınlarımızın sosyal hayata, üretime dahil edilmesi için bu projeleri gerçekleştiriyoruz. Bundan sonrada kadınlarımıza dönük çalışmalarımız devam edecektir. Bu çalışmalarımızla kadınlarımız hem kendi kültürleriyle buluşacak hemde üretime ve sosyal hayata dahil edilecektir" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber