Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 24 Temmuz 2014 - 00:18 Yorum: 0

Ağrı'da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Kadir Gecesi'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, yoğun ilgi gördü

Ağrı'da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

AĞRI (AA) - Ağrı Merkez ve Eleşkirt ilçelerinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, yoğun ilgi gördü. 

 Kur'an-ı Kerim'in vahiy yoluyla Hazreti Muhammed'e gönderilmeye başlandığı Kadir Gecesi nedeniyle Sakal-ı Şerif, Ağrı Merkez Camisi ve Eleşkirt Dişçi Camisi'nde ziyarete açıldı.

Ağrı Merkez Camisi'nde teravih namazının ardından sıraya giren vatandaşlar, cami görevlisi tarafından sanduka içinden alınan küçük cam tüp içinde bulunan Sakal-ı Şerif'i görme imkanı buldu. 

Ziyaret sırasında bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamazken, bazıları ise Sakal-ı Şerif'i cep telefonlarıyla fotoğrafladı.

Eleşkirt Camiler Derneği Başkanı Kahraman Güven, böyle mübarek bir gecede Hazreti Muhammed'in Sakal-ı Şerif'ini görmek için geldiğini belirterek, "İlçeye bağlı bütün köy ve beldelerden binlerce vatandaş buraya akın etti. Duaların kabul olduğu bu mübarek gecede İsrail zulmüne uğrayan Filistinli kardeşlerimize bol bol dua etmeliyiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber