Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Mart 2020 - 19:33 Yorum: 0

Ağrı’da ticari taksilere sınırlama getirildi

Ağrı'da korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında, 31 Mart 2020 Salı gününden itibaren il merkezi ve ilçelerinde kayıtlı ticari taksilerin trafiğe...

Ağrı’da ticari taksilere sınırlama getirildi

Ağrı'da korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında, 31 Mart 2020 Salı gününden itibaren il merkezi ve ilçelerinde kayıtlı ticari taksilerin trafiğe çıkışlarında plakasının son hanesine göre sınırlama getirildi.

Ağrı Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Korona virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında; 31 Mart 2020 Salı gününden itibaren Ağrı il merkezi ve ilçelerinde kayıtlı ticari taksilerin trafiğe çıkışlarında plakasının son hanesine göre sınırlamaya gidilmiştir.

Buna göre;

31 Mart 2020 Salı günü saat 00:00'dan 31 Mart 2020 Salı günü 23:59'a kadar plakasının SON RAKAMI TEK olan ticari taksiler, belirtilen saatten sonra plakasının SON RAKAMI ÇİFT olan ticari taksiler trafiğe çıkabilecektir.

Belirlenen bu sistem, takip eden günler için ardışık (gün aşırı dönüşümlü) olarak devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber