Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 18:38 Yorum: 0

Ağrı’da uçurtma şenliği

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce "Çogep Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projesi kapsamında 300 öğrenciye...

Ağrı’da uçurtma şenliği

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce "Çogep Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projesi kapsamında 300 öğrenciye yönelik uçurtma şenliği ve piknik faaliyeti etkinliği gerçekleştirildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce vatandaşlarımızın polise olan güvenini arttırmak ve polis-halk kaynaşmasını sağlamak amacıyla ilimiz genelinde çeşitli faaliyetler düzenlenmektedir. Bu faaliyetler çerçevesinde, sevgi evleri ile devlet yurtlarında kalan ve Kur'an kurslarında okuyan 7-15 yaş aralığında bulunan 300 öğrencimize yönelik Çogep Ağrının Yarınları Emniyette Projesi kapsamında TRT Park'ta uçurtma şenliği ve piknik faaliyeti etkinliği düzenlenmiştir" denildi.

Ağrı’da uçurtma şenliği

Ağrı’da uçurtma şenliği

Ağrı’da uçurtma şenliği

Ağrı’da uçurtma şenliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber