Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel Seçim 2014 01 Haziran 2014 - 10:08 Yorum: 0

Ağrı'da yenilenen seçimler

Ağrı'da, seçimler bütün partilerin görevlileri, milletvekilleri, avukatlar, uluslararası gözlemciler huzurunda, büyük bir katılımla sükunet içerisinde devam ediyor

Ağrı'da yenilenen seçimler

AĞRI (AA) - Ağrı'da, seçimler bütün partilerin görevlileri, milletvekilleri, avukatlar, uluslararası gözlemciler huzurunda, büyük bir katılımla sükunet içerisinde sürüyor.

Kentte belediye başkanlığı ve il genel meclis üyeliği için merkez ile köylerde 79 bin 498 seçmen, yerel yöneticileri seçmek için 310 sandıkta oy kullanıyor.

Seçim dolayısıyla oy kullanılacak okullarda gerekli tedbirler alındı. Tüm partilerden milletvekili, görevli ve gönüllüler salonlarda görev aldı.

Bu yıl Ağrı'da ikinci kez yapılan seçimler, bütün partilerin görevlileri, milletvekilleri, avukatlar, uluslararası gözlemciler huzurunda, büyük bir katılımla sükunet içerisinde devam ediyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber