Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ağustos 2016 - 19:28 Yorum: 0

Ağrı’daki terör operasyonlarında 4 tutuklama

Ağrı'da düzenlenen operasyonlarda, bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları ve bölücü terör örgütünün propagandasını yaptıkları...

Ağrı’daki terör operasyonlarında 4 tutuklama

Ağrı'da düzenlenen operasyonlarda, bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları ve bölücü terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen ve gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada,"14-16 Ağustos tarihleri arasında İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda Bölücü Terör Örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları ve Bölücü Terör Örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen Doğubayazıt ilçesinde 4, Diyadin ilçesinde 2, Hamur ilçesinde 1 kişi olmak üzere toplam 7 kişi gözaltına alınmıştır. Mahkemeye sevk edilen 7 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir"denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber