Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Teknoloji 27 Ekim 2017 - 12:43 Yorum: 0

Ağrılı öğrenciler 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret etti

İçişleri Bakanlığı'nın "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Ağrı'dan gelen öğrenciler, İzmit Belediyesi'nin 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ni de ziyaret...

Ağrılı öğrenciler 3D  Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret etti

İçişleri Bakanlığı'nın "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Ağrı'dan gelen öğrenciler, İzmit Belediyesi'nin 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ni de ziyaret ettiler.

Proje kapsamında 6 ve 7. sınıfta okuyan 50 öğrenci, Körfez Mahallesi'ndeki 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ne hayran kaldılar. Görevliler tarafından merkez hakkında bilgi verilen Ağrılı öğrenciler, "İzmit'teki öğrenciler çok şanslı, keşke bizim orada da böyle yerler olsa" dedi. Öğrenciler Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın kayyum olarak görev yaptığı Ağrı Diyadin'de gençler için yaptığı projeleri bildiklerini de söylediler.

Ağrılı öğrenciler 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret etti

Ağrılı öğrenciler 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber