Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Aralık 2019 - 09:03 Yorum: 0

AGÜ Müzik Topluluğu’ndan Konser

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Türk Müziği Topluluğu'nun, Şef Zarife Kırdök yönetiminde verdiği, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayfer Er'in de...

AGÜ Müzik Topluluğu’ndan Konser

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Türk Müziği Topluluğu'nun, Şef Zarife Kırdök yönetiminde verdiği, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayfer Er'in de sahne aldığı "Şarkılarla Zeki Müren" konseri büyük ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda verilen konserde, "Sanat Güneşi" olarak anılan, Klasik Türk Müziğinin en büyük isimlerinden biri olan Zeki Müren'in birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

Salonun tamamen dolduğu, yaklaşık 500 "den fazla kişinin izlediği konserde, Zeki Müren'in en güzel eserleri hem koro hem de solo olarak seslendirildi. Konserde, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayfer Er de sahne alarak, Zeki Müren'in eserlerini yorumladı.

Konserin sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. İrfan Alan, AGÜ Türk Müziği Topluluğu'nu, Şef Zarife Kırdök'ü ve TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayfer Er'i, başarılı performanslarından dolayı kutlayarak çiçek verdi.

Konsere büyük ilgi gösteren dinleyiciler, konser sonunda koroyu ayakta alkışladı.

AGÜ Müzik Topluluğu’ndan Konser

AGÜ Müzik Topluluğu’ndan Konser

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber