Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 22 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

AGÜ Spor'da galibiyet sevinci

Kulüp Başkanı Yağmur: "Samsun Canik Belediye'yi yenerek, galibiyet serimizin devam etmesinin mutluluğunu yaşıyoruz"

AGÜ Spor'da galibiyet sevinci

KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Samsun Canik Belediye'yi yenerek, galibiyet serilerine devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yağmur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 23. haftasında konuk ettikleri Samsun Canik Belediye'yi 79-60 mağlup ettiklerini hatırlattı.

Galibiyeti taraftara armağan ettiklerini dile getiren Yağmur, "Ligin zirvesine adım adım ilerliyoruz. Samsun Canik Belediye'yi yenerek, galibiyet serimizin devam etmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok iyi bir mücadelenin ardından galibiyete ulaştık. Oyuncularımızı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu galibiyet puan tablosunda ilk iki içerisinde kalmamızı biraz daha sağlamlaştırdı. Bizim amacımız, lider olmak. Bu bakımdan lig bitene kadar bütün maçları kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yağmur, maça gelerek takıma destek olan taraftara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber