Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 14:28 Yorum: 0

AHİD Genel Başkanı Yaman: "Ankara’mıza birlikte hizmet edelim"

Çamlıdere Çukurören Köyü Derneği Benli Yaylası Kültür Sanat Festivali ve Konak Açılışı, Benli Yaylası'nda geniş katılımla yapıldı.

AHİD Genel Başkanı Yaman: 'Ankara’mıza birlikte hizmet edelim'

Çamlıdere Çukurören Köyü Derneği Benli Yaylası Kültür Sanat Festivali ve Konak Açılışı, Benli Yaylası'nda geniş katılımla yapıldı.

Festivale Çamlıdere İlçe Belediye Başkanı Hazım Caner Can, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Çamlıdere Kaymakamı Aydın Erdoğan, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda muhtar ve dernek başkanları katıldı.

Festivalde konuşma yapan Hilmi Yaman, "Çamlıdere Benli Yaylası'nda böyle güzel bir topluluğun önünde olmaktan gurur duyuyorum. Açılışımızın hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Allah birliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Ankaralılar Derneği Yönetimi olarak çalışmalarımızda siz değerli hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekliyoruz. Gelin Ankara'mıza hep birlikte hizmet edelim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber