Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Haziran 2021 - 09:38 Yorum: 0

AHİD’de normalleşme sürecinde ilk toplantı yapıldı

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) 1 Haziran'da başlayan kademeli normalleşmeyle uzun zamandır yüz yüze yapılamayan yönetim kurulu...

AHİD’de normalleşme sürecinde ilk toplantı yapıldı

Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) 1 Haziran'da başlayan kademeli normalleşmeyle uzun zamandır yüz yüze yapılamayan yönetim kurulu toplantısını yoğun katılımla birlikte yaptı.

Öz Taşıma İş Sendikası Genel merkezinde gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Genel Başkan Hilmi Yaman, "15 aylık aranın ardından yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Bizler öyle güzel bir aile olduk ki toplantı bahanesiyle özlem giderelim istedik.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de zor bir dönemden geçiyoruz diyen Yaman, "Hem hastalıkla uğraşıyoruz hem ekonomiyle hem de yakınlarımıza duyduğumuz özlem ve hasretle Bu zorlu süreçte evde kalarak kendi sağlımız ve tüm insanlığın sağlığı için maske, mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde günlerimizi geçiriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada aşılamada belli noktaya geldiğimiz için normalleşme sürecine başladık. Bu süreçte ve tüm zorlu süreçlerde Rabbim yardımcımız olsun. Bizlere sabır ve dayanma gücü versin" ifadelerini kullandı.

"Kültür sanat faaliyetlerimiz devam edecektir"

Yeni süreçte dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Yaman, "Eğitimlerimiz, sohbetlerimiz, söyleşilerimiz ve kültür sanat faaliyetlerimiz devam edecektir. Ziyaretlerimiz, ziyaretçilerimiz de devam edecektir. Toplantımız derneğimiz ve Ankaramız için hayırlara vesile olsun" değerlendirmesini yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber